informatie voor nieuwe deelnemers

Geen plaats beschikbaar

Bij de kleine donk werken we al jarenlang met een vaste groep deelnemers. Alle beschikbare plaatsen zijn bezet. Omdat we weinig tot geen verloop hebben, kunnen we niet voorspellen wanneer er weer een plek vrijkomt.

Wanneer u belangstelling heeft mag u ons altijd bellen voor meer informatie. Wanneer we een plaats vrij hebben, wordt hieronder beschreven hoe de aanmeldprocedure verloopt.

Aanmelding

Om bij ons te kunnen werken als deelnemer heb je een indicatie voor dagbesteding nodig in de vorm van een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZiN). Een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) vraag je aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Een indicatie voor maatschappelijke ondersteuning (Wmo) vraag je aan bij de gemeente.

Mensen met een indicatie voor dagbesteding en belangstelling voor onze zorgboerderij maken een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Als verwachtingen overeen komen en er een plaats beschikbaar is starten we de aanmelding met een intake en maken we afspraken die we vastleggen in een zorgovereenkomst.

Wij hanteren een proefperiode van 1 maand. In deze periode kunnen we van beide kanten ervaren of de dagbesteding op de kleine donk een passende werkplek is. We houden een evaluatiegesprek en besluiten gezamenlijk of de dagbesteding wordt voortgezet.

De kleine donk is ingeschreven in het AGB-register.
voor PGB-zorg is de AGB-code : 41785271
voor Zorg in Natura (via SZZ) is de AGB-code : 73732641